LOCATIES

Hakim

Dagelijks komen hier maximaal 46 kinderen. Hakim bestaat uit twee babygroepen voor kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar en twee peutergroepen voor kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar.

meer informatie

Pino

Kinderdagverblijf Pino is in Diemen Zuid gevestigd. Pino bestaat al sinds 1982. Pino is gelegen naast een basisschool waar onze peuters wekelijks in de gymzaal mogen gymmen. Het kleinschalige en huiselijke karakter van Pino maakt het een veilige en warme plek voor kinderen om zich te ontwikkelen.

meer informatie

Hakim

Het Speelhuis ontvangt per ochtend maximaal 16 peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Er zijn twee vaste combinaties (maandagochtend/donderdagochtend en dinsdagochtend/vrijdagochtend) wat inhoudt dat de kinderen altijd in dezelfde groepssamenstelling komen en met dezelfde leidsters.

meer informatie

Het Speelkasteel

Peuterspeelzaal Het Speelkasteel ontvangt vier ochtenden (woensdag zijn we gesloten) maximaal 16 peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Om de kinderen zo goed als mogelijk voor te bereiden op school is de speelzaal ingericht met verschillende hoeken.

meer informatie